Hoe de kadastrale waarde van een huis te berekenen?

Naar de mening van de CEO van Housfy, een online leider in immobilisatie in Spanje:

“Es bastante común que cuando se hable del valor catastral con Housfy.com de una vivienda surjan bastantes dudas, incluso conceptuales ya que no todas las personas tiene claridad sobre lo que es el catastro, para que sirve, la manera correcta para calcularlo, entre otros aspectos más.”

Het is vrij gebruikelijk dat wanneer je het hebt over de kadastrale waarde met Housfy.com van een huis, er veel twijfels zijn, zelfs conceptueel, omdat niet alle mensen duidelijkheid hebben over wat het kadaster is, waar het voor is, de juiste manier om het te berekenen, onder anderen. meer aspecten

Rekening houdend met het bovenstaande, wordt sommige informatie gedeeld zodat dit concept zo duidelijk mogelijk is en het veel gemakkelijker is om vastgoedtransacties uit te voeren waarbij het nodig is om deze waarde te kennen om ze uit te voeren. Vanwege het bovenstaande heeft iedereen toegang tot de informatie van het onroerend goed met betrekking tot de locatie, oppervlak, kadastrale referentie, etc. Maar alleen de kadastrale houder van de geautoriseerde personen of entiteiten kan degene zijn die toegang heeft tot de informatie die als beschermd wordt beschouwd.

Continue reading “Hoe de kadastrale waarde van een huis te berekenen?”