Puzzle games voor u

Puzzelspellen (new puzzle games) waren vroeger een eenvoudig genre met een eenvoudig idee. Je puzzels op te lossen voor de tijd doden plezier. Echter, het genre ballonvaart in een grote manier op mobiele. In feite is het een van de meest populaire genres op het hele platform. Het begon met eenvoudige virale games zoals 2048 en evolueerde naar echt plezierige ervaringen zoals Monument Valley en Telltale Games titels (tot ze ondergingen).

Deze dagen, kunt u een aantal serieus goede puzzel games op Android. Gegaan zijn de dagen van super eenvoudige mechanica en graphics met goofy ideeën. Sommige van deze spellen zijn eigenlijk vrij intens en complex met verhalen en zelfs echt goede graphics. Deze lijst verandert bijna volledig elk jaar en 2018 was niet anders. Hier zijn de beste puzzelspellen voor Android.

Amanita Design

Amanita Design is een uitgever op Google Play. Ze hebben drie zeer goede puzzelspellen met Samorost 3, Botanicula, en de populaire klassieker Machinarium. Alle drie de spellen zijn voorzien van leuke puzzels, een onderscheidende kunststijl en eenvoudige spelmechanica. In principe, je dwalen rond de game wereld op zoek naar aanwijzingen en puzzel oplossingen. Ze hebben elk ook leuke kleine verhalen. Alle drie de spellen gaan voor $ 4,99 aan de voorkant. Echter, er zijn geen in-app aankopen na aankoop van het spel.

Bridge Constructor Portal

Bridge Constructor Portal is een cross-over spel tussen Bridge Constructor en Portal. Het spel heeft voornamelijk Bridge Constructor mechanica. Je bouwt een brug van het ene uiteinde van het level naar het andere met een verscheidenheid aan strategie en onderdelen. De Portal mechanica maakt elk level leuker en moeilijker. Het bevat 60 levels (testkamers), veel Portal referenties (inclusief voice acting), en wat extra’s zoals Google Play Games prestaties. Bridge Constructor Portal gaat voor $4.99 zonder in-app aankopen of advertenties. Het is een uitstekend puzzelspel.

Hallo Neighbor

Hallo Neighbor is een van de meest unieke puzzelspellen op mobiel. Je buurman doet wat rare dingen en je wilt het uitzoeken. Zo breekt u in het huis over en weer in. De buurman stelt na elke inbraak een verdediging in op basis van je binnenkomst en bestaande strategieën. Je moet je strategieën daarop aanpassen. Dit was een zeer populair spel op de PC en het mobiele spel speelt ongeveer hetzelfde. Deze is vrij duur. De kritiek is iets harder vanwege het prijskaartje. Het is echter nog steeds een goed spel met een uniek uitgangspunt.

Zoals u kunt zien, zijn er verschillende opties in de huidige markt om urenlang van dit soort spellen te genieten. Echter, van deze website raden wij altijd de verantwoorde consumptie te genieten tot het maximum, omdat anders kunt u dwangmatig gedrag dat alleen maar zou leiden tot gezondheidsproblemen te verwerven.

Posted in Fun