Kunt u plezier alleen?

Laat uw B-vitamineniveaus controleren. Impulscontrole is gerelateerd aan lage B-vitamineniveaus. Ik neem 2-3 keer de aanbevolen dagelijkse dosis en het elimineert bijna mijn frustratie en impulsieve verlangens. Als u naar een endocrinoloog gaat, kunt u uw lichamelijke problemen op hun gemak stellen. Uw grootte, gewicht, enz. kan hormoon gerelateerd zijn… laat het uitchecken. Veel van uw problemen kunnen hormoon gerelateerde zijn, niet mentaal gebaseerd.

Ten tweede heb je geen LOT van vrienden nodig. Je hebt 1-2 nodig. Richt u op het vinden van één persoon met wie u kunt praten. Het goede nieuws is dat je deze vragen stelt, dus zelfhulp, zelfgroei is binnen handbereik. Veel mensen denken er zelfs nooit over na, laat staan dat ze er achtervolgen. Geef jezelf kudos voor dat. Begin met het lezen van sommige zelfhulpboeken, zelfs als je niet van lezen houdt, is het een noodzakelijk kwaad als je ook niet van praten of socialiseren houdt.

Verhoog uw plezier niveaus

Word lid van een aantal online forums waar mensen dezelfde problemen hebben. Houd een tijdschrift – met de hand geschreven, niet getypt. Met de hand schrijven verandert onze hersenen. Typen niet. Schrijf je vragen, gedachten en inzichten op. Het is UW journaal en u bent de enige die het zou moeten lezen. Schrijf het dus voor jou.

Oh! Gewoon teruggegaan en je bewerking herlezen. Dus….Als je in je eigen stank wilt zitten en wilt jammeren en klagen, ga er dan voor. Maar verwacht niet veel sympathie. Je bent narcist en wil aandacht om die bodemloze put in je ziel te voeden. Tenzij ze terminaal mede-afhankelijke mensen niet graag zeuren, klagen, poesjes en depressieve verliezers. We proberen te helpen en al je duizend en een excuses over waarom je niet kunt, niet, wil niet iets alleen vertelt ons dat je absoluut geen freaking intentie om te verbeteren.

Je bent een crybaby. Dus, ga maar eens aan de slag met het feit dat je nooit een leven, een vriend, een goede baan, een leuk sociaal leven, of een geluk. U weigert om omhoog te bemannen en op te houden zijnd een pussy die de wereld wil om zijn ezel voor hem af te vegen. Veel succes dude. U zult het nodig hebben. Het leven is hard en we moeten er allemaal aan werken als we beter willen.

Posted in Fun