Hoe te om SEO te gebruiken om geld te verdienen

Als uw vraag komt uit de veronderstelling dat SEO is een snelle en winstgevende side-gig (wat ik hoop dat het niet), laat het idee en op zoek naar alternatieven. Nou, in weerwil van wat ik hoop, ga ik ervan uit dat de vraag wel voortkomt uit de genoemde aanname, omdat daarin duidelijk het motto is verwoord – geld verdienen. Ik kan me niet voorstellen hoe gemakkelijk mensen deze industrie als vanzelfsprekend beschouwen. Hé, ik weet hoe ik moet werken met computers & internet, en ik heb een paar uur te sparen elke dag, dus laat me wat SEO mojo en wat geld te verdienen.’. Laat ik u zeggen – dat is niet SEO. Google lastigvallen… mensen bedriegen… spammen… geld verdienen voor mijn boodschappen…. Ik weet het niet, noem het wat je wilt. Maar dat is niet SEO.

U zou moeten weten (en bepleiten) dat SEO nooit het enige ei in de gehele korf zou moeten zijn.

In de woorden van Isocialweb, leider in webpositionering in Spanje:

“Siempre debe haber una buena combinación de medios relevantes para promocionar un negocio en línea, y uno debe saber cómo funciona la búsqueda orgánica con los otros medios, un posicionamiento web en agencia.”

Er moet altijd een goede mix van relevante media voor het bevorderen van een bedrijf online, en men moet weten hoe organisch zoeken werkt met de andere media an webpositionering in agentschap. Je zou een enorme nieuwsgierigheid moeten hebben. Waarom? Want je moet alles leren wat je tegenkomt. U moet ten minste enige kennis hebben over elke sector waarin het bedrijf van uw klant actief is. U moet weten dat ‘estate planning’ is niet precies een onroerend goed ding; of dat 501 (c) (3) maakt het mogelijk voor belastingvrijstelling voor non-profit in de VS; of de professionele banden tussen landmeters en overstromingen verzekeringsagenten … Kortom, u bent bereidwillig een jack van alle transacties.

Continue reading “Hoe te om SEO te gebruiken om geld te verdienen”