Puzzle games voor u

Puzzelspellen (new puzzle games) waren vroeger een eenvoudig genre met een eenvoudig idee. Je puzzels op te lossen voor de tijd doden plezier. Echter, het genre ballonvaart in een grote manier op mobiele. In feite is het een van de meest populaire genres op het hele platform. Het begon met eenvoudige virale games zoals 2048 en evolueerde naar echt plezierige ervaringen zoals Monument Valley en Telltale Games titels (tot ze ondergingen).

Deze dagen, kunt u een aantal serieus goede puzzel games op Android. Gegaan zijn de dagen van super eenvoudige mechanica en graphics met goofy ideeën. Sommige van deze spellen zijn eigenlijk vrij intens en complex met verhalen en zelfs echt goede graphics. Deze lijst verandert bijna volledig elk jaar en 2018 was niet anders. Hier zijn de beste puzzelspellen voor Android.

Continue reading “Puzzle games voor u”

Posted in Fun

Kunt u plezier alleen?

Laat uw B-vitamineniveaus controleren. Impulscontrole is gerelateerd aan lage B-vitamineniveaus. Ik neem 2-3 keer de aanbevolen dagelijkse dosis en het elimineert bijna mijn frustratie en impulsieve verlangens. Als u naar een endocrinoloog gaat, kunt u uw lichamelijke problemen op hun gemak stellen. Uw grootte, gewicht, enz. kan hormoon gerelateerd zijn… laat het uitchecken. Veel van uw problemen kunnen hormoon gerelateerde zijn, niet mentaal gebaseerd.

Ten tweede heb je geen LOT van vrienden nodig. Je hebt 1-2 nodig. Richt u op het vinden van één persoon met wie u kunt praten. Het goede nieuws is dat je deze vragen stelt, dus zelfhulp, zelfgroei is binnen handbereik. Veel mensen denken er zelfs nooit over na, laat staan dat ze er achtervolgen. Geef jezelf kudos voor dat. Begin met het lezen van sommige zelfhulpboeken, zelfs als je niet van lezen houdt, is het een noodzakelijk kwaad als je ook niet van praten of socialiseren houdt.

Continue reading “Kunt u plezier alleen?”

Posted in Fun

Hoe leuk om plezier te hebben

Toen we jong waren, vroegen we onze ouders misschien om geld om dingen te doen, maar vaak vonden we creatieve manieren om plezier te maken zonder een dime te spenderen. Ik weet het in ieder geval wel. Mijn neefjes en ik maakten van hun schottenkelderdeuren een glijbaan en de belangrijkste attractie van ons doe-het-zelf pretpark.

We zetten kartonnen papieren papierrolletjes en rijstgevulde sodaflessen om in instrumenten en vermaken ons urenlang. Oké, misschien niet uren, maar je krijgt het punt. We hebben niet gewacht op overuren of vakantieweken om plezier te hebben. Het maakte niet echt uit wat we deden. Het enige wat er toe deed is dat we samen waren, en dat we ons volledig hebben ingezet om van onszelf te genieten. Ik twijfel er sterk aan dat ik een van mijn volwassen zaterdagen zou besteden aan het knallen op een zelfgemaakte koffietrommel, maar er is iets te zeggen voor het krijgen van een beetje creatief met je downtime- vooral omdat veel van ons veel tijd doorbrengen in routines en technologie.

Continue reading “Hoe leuk om plezier te hebben”

Posted in Fun