De nieuwe sporten die je moet proberen

Geniet van totaal verschillende ervaringen met deze nieuwe en modieuze disciplines.
U hebt waarschijnlijk het gevoel gehad dat uw dagelijkse routine (en ook uw trainingen in de sportschool) uw leven een vleugje monotonie geeft. Daarom hebben we je meerdere malen aangemoedigd om buitensporten te doen, want op deze manier kun je de chip veranderen en breken met dezelfde fotografie en landschap die je dag na dag ziet tussen de vier wanden van de sportschool.

Maar zelfs trainen in de straten van uw stad is misschien helemaal niet geruststellend. Dus wat je misschien zou willen proberen is iets heel anders. Juist om deze reden wilden we een compilatie maken met de nieuwe sporten die je moet weten en proberen, want op deze manier kun je de adrenaline rush krijgen die je nodig hebt.

Bubble Soccer

Bubble Soccer is een voetbalsport die in de afgelopen maanden veel aanhangers heeft gewonnen. Het is de gekste en wildste versie van wat hij’ het koningsspel’ noemt, omdat het geen normale en gewone ontmoeting is. Hoewel het waar is dat het wordt gespeeld op een conventionele toonhoogte en met de bal die we allemaal kennen, heeft het een eigenaardigheid van de meest nieuwsgierige.

Elke speler gaat binnen in een luchtbel, waarmee je andere’ voetballers’ kunt afscheuren alsof het de crash-auto’s zijn. Kom op, het resultaat zal het minst zijn en je weet het. Het is een discipline die veel lachen belooft en het kind in jou naar buiten brengt.