7 feiten over tanden witten

De mond is een van onze belangrijkste introductie letters voor een eerste indruk, kunt u gaan een borstel met een perfecte outfit of een kapsel dat is een van de nieuwste trends, maar als je het combineert met een slecht geplaatst kunstgebit of een slechte kleur, het is alsof je niets hebt gedaan.

En palabras de Joan Bladé, especialista en estética dental, explica:

“Y aunque la atención oral mínima es el estándar para la mayoría de nosotros hoy en estética dental y en Barcelona, el blanqueamiento dental tarde o temprano genera dudas. Lograr un buen blanqueamiento es el resultado de tomar en cuenta datos y expectativas relevantes.”

En hoewel minimale mondverzorging vandaag de dag voor de meesten van ons de norm is in tandheelkundige esthetiek in Barcelona, roept het bleken van tanden vroeg of laat nog vragen op. Het bereiken van een goede whitening is het resultaat van het rekening houden met relevante gegevens en verwachtingen.

1. In de eerste plaats moeten we ons ervan bewust zijn dat het bleken van een tand geen cosmetische behandeling is, maar een tandheelkundige ingreep die moet worden uitgevoerd door een geregistreerde tandarts die ons daarbij kan begeleiden en adviseren.

2. Wanneer we een witmakingsprocedure willen, moeten we een tandarts raadplegen die vooraf een diagnose stelt. Hij zal de gezondheidstoestand van onze mond beoordelen, niet alleen die van de tanden, maar ook die van de weke delen en het tandvlees, en beslissen of het mogelijk is om een whitening uit te voeren en zo ja, hoeveel producten te gebruiken, afhankelijk van de omstandigheden van elke mond.

3. Je moet weten dat een bleekbeurt niet pijnlijk mag zijn. Bij extreme gevoeligheid van de patiënt, bijvoorbeeld bij het nuttigen van koude dranken, kan een voorbehandeling worden uitgevoerd zodat deze niet optreedt of zeer mild is. Soms geeft de professional aan dat u een mondspoelmiddel gebruikt om de gevoeligheid geleidelijk te minimaliseren totdat deze verdwijnt.

4. Onder de valse mythes rond tanden whitening behandelingen is degene die schadelijk is voor het glazuur van de tanden. Dit is volkomen onjuist, zolang het wordt gedaan in het kantoor van een professional en dan thuis, volgens de instructies die door hem, aangezien de tandarts zal degene die zal waken over de integriteit van onze kunstgebitten, volgens de sanitaire voorschriften, behandeling van ons met een volledig veilig product.

5. Het is belangrijk om op te merken dat een bleken niet permanent is, zal het verstrijken van de tijd leiden tot de tanden te verduisteren weer, niet zoals voor de behandeling, maar aanzienlijk donkerder. Het zal belangrijk zijn om een het witten onderhoud uit te voeren om tandesthetica te handhaven

6. Er zijn gewoonten, drankjes of voedingsmiddelen die de verduistering van de tand versnellen, zoals roken, die naast de duidelijke schade aan onze algemene gezondheid is ook direct gerelateerd aan een slechte tandheelkundige gezondheid. Bovendien kunnen bepaalde dranken of voedingsmiddelen met kleurstoffen leiden tot voortijdige verduistering van de tanden, vermijding of het wassen van de mond na consumptie is de beste manier om dit te voorkomen.

7. De witpasta’s die in apotheken, drogisterijen of supermarkten te vinden zijn, zijn niet echt wittende pasta’s, ze helpen gewoon de tand terug te keren naar de oorspronkelijke kleur. Een whiteningpasta mag alleen worden verstrekt door een geregistreerde tandarts.